מחלבת אלטו- גבינות עזים מהגליל
מחלבת אלטו- גבינות עזים מהגליל
אלטו- סיפור אהבה בלבן
מחלבת אלטו נולדה מאהבה - אהבה למלאכת הגיבון והיצירה.
"ALTO" –משמעותו "גבוה" ולשם אנו מכוונים- אנו מפתחים מוצרים איכותיים, עשירים בארומה ובטעם, ייחודיים ומפתיעים
אריאל - חבר קיבוץ שמרת שבגליל המערבי, החל את דרכו כגבן במחלבה הקיבוצית הקטנה.
עם השנים הקימה המשפחה את אלטו- מחלבת בוטיק משפחתית. האהבה למלאכת הגיבון, הדייקנות והיצירתיות של אריאל כ- Cheese Maker מובילים את העשייה ופיתוח הגבינות המיוחדות במחלבה, תוך הירתמות בני המשפחה.
במשך השנים התרחבה הפעילות ותחת קורת גג שוכנים המחלבה- ייצור גבינות העזים, בית הקפה עם תפריט חלבי ומיוחד, מעדנייה המציגה את מבחר הגבינות העשיר של אלטו ומאפייה. המחלבה ממוקמת בלב בוסתן עצי פרי ומשלבת מעדנייה מעוצבת ובית קפה עם חלון רחב לאולם הייצור.
המחלבה בפיקוח משרד הבריאות ומוצריה כשרים בהשגחת לשכת הרבנות מטה אשר.
שעות פתיחה :
ראשון עד חמישי 08:30-17:00 (המטבח נסגר ב 14:00)
שישי וערבי חג 08:00-14:00 (המטבח נסגר ב 12:30 )
שבת ושבתונים- סגור
חפשו אותנו בפייסבוק
חפשו אותנו באינסטגרם