Colombo daily kitchen -קולומבו מטבח יומי
Colombo daily kitchen קולומבו מטבח יומי
קולומבו מסעדה בלוחמי הגטאות היא מין סוג של דינר אין תפריט קבוע, בכל יום אורי מבשל תפריט אחר, מתוך כוונה שבכל יום כל תהייה חוויה של משהו שונה וכן הבטחה לארוחה טרייה ומיוחדת.
התפריט בקולומבו מרשים, הנראות והצלחות הם כשל מנות המוגשות במסעדות שף, והטעם לא נופל מזה. כל המנות מוגשות בצורה אסטטית ומעוררת תאבון ועשויות מפרודוקטים טריים, מלווים ברטבים ותוספות נפלאים בטעמם.
שף אורי כהן גילה את אהבתו למטבח לפני 6 שנים, כשעבד במסעדת "Roof Top" במלון ממילא שבירושלים , לאחר מכן עבד במסעדת מחניודה המפורסמת תחת פיקודו של שף אורי נבון ושף אסף גרניט. לאחר מכן הצפין לגליל המערבי ולמד את סודות המטבח הגלילי ,התמחה במאכלי ים במסעדת סבידה שבעכו העתיקה . כיום מציע את שירותיו לאירועים פרטיים מכל הסוגים והגוונים , בהתאמה אישית ודגש על חומרי גלם איכותיים ויצירתיות קולינרית.
קולומבו הוא מקום מיוחד במינו ... חם אינטימי ויחיד בתחומו .
שעות פעילות
יום א' – סגור
יום ב' - 12:00–15:00, 17:30–20:00
יום ג' - 12:00–15:00, 17:30–20:00
יום ד' - 12:00–15:00, 17:30–20:00
יום ה' - 12:00–15:00, 17:30–20:00
יום ו' – 11:00-14:00
יום שבת – סגור